Rekisteröidy ja Varaa

Uusi käyttäjä? Näin rekisteröidyt ja varaat tiloja:

Rekisteröidy

1. Sivulle täytyy rekisteröityä omilla tunnuksilla. Tee se osoitteessa bokning.pargas.fi/varaukseni
Jos teet varauksen yksityishenkilönä, olet nyt valmis varaamaan. Jos teet varauksen edustamasi toiminnan puolesta, katso kohta 2.

2. Ilmoita, minkä toiminnan puolesta haluat tehdä varauksen (esim. yhdistys, koulu, yritys). Tee se osoitteessa bokning.pargas.fi/yhdistyminen

3. Jos toimintaa ei ole rekisteröity meillä, anna varausta ja laskutusta varten tarvittavat tiedot osoitteessa bokning.pargas.fi/organisaation-rekisteroityminen

Rekisteröinti on SSL-suojattu. varaus.parainen.fi:n tietosuojaselosteen voit lukea täältä.


Varaa

1. Valitse tila, jonka haluat varata klikkaamalla sen kuvaa tai valitsemalla tila alasvetovalikosta sivun yläosasta.

2. Kun olet tilan omalla sivulla, avaa kalenteri valitsemalla kalenterivälilehdistä sivun alaosasta. Esim. Liikunta, sisätilat (valikosta Osasto) ja Sarlinska, Parainen (valikosta Tilat). Kalenteri avautuu.

3. Tilavaraukset ja vapaat ajat näkyvät kalenterissa seuraavasti:

Vihreä = varattavissa
Sininen = varaus
Punainen = ottelu/turnaus/konsertti
Musta = suljettu
Valkoinen = tila ei ole varattavissa kyseiseksi ajankohdaksi

4. Varaa klikkaamalla tai vetämällä kalenteria. Silloin avautuu ikkuna, jossa täytetään varaustiedot:

Yleinen-välilehti – Valitse varauksen päivämäärä ja kellonaika.
Huom! Älä valitse Koko päivä -kohtaa, vaan aseta kellonaika varauksen alkamiselle ja päättymiselle. Älä myöskään valitse eri aloitus- ja päättymispäivämääriä, jos varaat tilan useammaksi kuin yhdeksi päiväksi. Tee se kohdassa 2, Toisto.

Toisto-välilehti – Valitse, miten usein varauksesi toistuu. Esim. joka päivä, joka viikko, joka toinen viikko jne. Voit myös valita vaihtoehdon, että varaus päättyy tietyn kertamäärän jälkeen tai tiettynä päivänä.
Välilehdellä voit myös tarkastaa, ovatko valitsemasi päivät vapaita painamalla "Tarkista". Jos valitulla varausjaksolla on jo varauksia, nämä päivämäärät valikoituvat automaattisesti pois, jolloin voit jatkaa ja varata varauspyyntösi vapaana olevat ajat.

Muu-välilehti – Kirjoita varauksesi varausteksti. Esim. PIF, käsipallo-ottelu, naiset. Täällä luet ja hyväksyt myös tilan varausehdot.

5. Tekemäsi varauspyynnön käsittelee ja hyväksyy kyseisen tilan yhteyshenkilö. Saat vahvistuksen hyväksytystä varauksesta ja tiedon vuokrakustannuksista. Voit nähdä varauksesi sivulla Varaukseni.

Jos tarvitset tarkempaa tietoa tilavarauksista, kuten usean tilan varaamisesta samalla kertaa, tutustu sivuun Miten varata? varaus.parainen.fi/etusivu/miten-varata